Sztárok

Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelbenről: Az, hogy most itt ülök, a műsornak köszönhető

Köllő Babett annak idején a Feleségek luxuskivitelben című műsorban szerzett magának ismertséget, és nem tagadja: kapott érte hideget-meleget. Éppen emiatt pontosan tudja, mire vállalkozott az a nyolc luxuséletet élő fiatal, akiket hamarosan a nézők is megismerhetnek a TV2 csatornáján elstartoló Kőgazdag fiatalok című realityben.

Valóságshow, jómód és Sztárban sztár leszek!

Szeptember 18-án debütál a TV2 képernyőjén a Kőgazdag fiatalok című, vadonatúj reality, melyben nyolc jómódú magyar fiatal – PSG Ogli, Csabi, Leti, Kata, Szandi, Metta, Filip és Aurél – mesél majd arról, hogy milyen luxuskörülmények között élnek, továbbá betekintést engednek abba, mennyit költenek és mit csinálnak, ameddig mások dolgoznak. Nemrég sor került a műsor sajtónapjára, ahol megismerhettük a szereplőket, valamint lehetőségünk nyílt beszélgetni az esemény háziasszonyával, Köllő Babett-tel, aki pontosan tudja, milyen az, amikor valaki igent mond arra, hogy szerepeljen egy valóságshowban. Interjú.

A neved széles körben a Feleségek luxuskivitelben című realitynek köszönhetően terjedt el, ennélfogva jól ismered a valóságshow-k világát. Számos példánál láthattuk már, hogy a hírnévvel nem csak a csillogás jár együtt. Milyen árnyoldalai lehetnek annak, ha valaki szerepel egy ilyen műsorban?

A Feleségek luxuskivitelben és a Kőgazdag fiatalok című műsorok a világ egy olyan szegmensét mutatják meg, amiben csak nagyon kevesen élhetnek. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy a szereplők fognak kapni hideget-meleget, ahogyan annak idején mi is kaptunk. Azt, hogy vajon ők ezt hogyan fogják tudni feldolgozni, nyilván egyénfüggő. Lesz majd egy olyan réteg, akiknél ez a sorozat ki fogja verni a biztosítékot, de úgy gondolom, sok olyan is lesz, akik megszeretik és kellő humorral fogják kezelni.

A Feleségek luxuskivitelben eleinte negatívan hatott a megítélésedre. Mostanra bebizonyítottad, hogy sokkal több rejlik benned egy luxusfeleségnél, hiszen sokféle szerepben megállod a helyed. Ha visszamehetnél az időben, akkor is igent mondanál a felkérésre?

Őszinte csaj vagyok, szóval nem fogok hazudni. Nagyon sokat köszönhetek a sorozatnak, úgyhogy abszolút elvállalnám. Az, hogy most itt ülök, annak a műsornak köszönhető.

A Kőgazdag fiatalok – ahogy a címből is kiderül – olyan nők és férfiak életét mutatja be, akik luxuskörülmények között élnek. Van olyan, az átlagember számára luxusnak számító dolog az életedben, amiről sosem lennél képes lemondani?

Nincsen! Egy dolog van csak, ami nélkül nem tudnék élni: a kislányom, Milla.

Nem titok, hogy ő is nagyon kivételes körülmények között nőhet fel. Fontosnak tartod, hogy már gyerekként megtanuljon spórolni? Hogyan neveled pénzügyi tudatosságra?

Érdekes, ugyanis az én kislányom egyáltalán nem kap meg mindent. Hogyha ünnep van, akkor természetesen kap ajándékot, mint bárki más, de még akkor sem töméntelen mennyiségről van szó. Tehát egyáltalán nincsen elhalmozva, és nem úgy néz ki a dolog, hogy ő kitalál valamit, és azt egyből meg is kapja. Ráadásul annyira jó lélek, mindennek nagyon tud örülni. Például ha adsz neki ajándékba egy tollat, amin van egy bolyhocska, azonnal a nyakadba ugrik, annyira boldog tőle. Nem tudom, mennyire van tisztában azzal, hogy amúgy kérhetne sokkal többet is, de mivel mi eleve nem érezzük nagyon extrának az életünket, őt is természetes módon neveljük. Nyilván a nyaralásoknál érezheti azt, hogy sok olyan helyre megyünk, ahova nem mindenki teheti meg, hogy eljusson.

Nemrég olvashattunk arról, hogy Milla nyáron állatmenhelyen dolgozott önkéntesként. Egyébként milyen hivatást tudnál elképzelni neki a jövőben?

Kicsi korától kezdve állatokkal szeretne foglalkozni, de azt még nem tudja, hogy milyen formában. Amikor kint voltunk Los Angelesben anyukámnál, látott egy napi állatmegőrzőt, és akkor ott kitalálta, hogy szeretne felépíteni egy komplexumot, ahol megőrző, menhely és állatklinika is van. Amikor rákérdeztem, hogy nem szeretne-e állatorvos lenni, azt mondta, nem, ő inkább ezt a komplexumot szeretné vezetni.

Néhány szó erejéig térjünk rá az aktualitásokra is. Színésznőként és a TV2 arcaként is sikeres vagy, immáron sokadik szezonját csinálod a Sztárban sztár leszek! című műsornak, ami nemrég startolt el. Rengeteget tehetséget mentoráltál már. Miben tud ez a műsor évről évre újat mutatni?

Minden versenyző, minden kis tehetség, akivel foglalkozunk, egészen más személyiség, mindannyian más törődést igényelnek. Minden évben meglepődünk azon, hogy még mindig érkeznek tehetségesebbnél tehetségesebb jelentkezők. Egyébként én nagyon anyáskodó vagyok a mentoráltjaimmal szemben, nálam mindig nyitva van az ajtó; rendszeresen laknak is nálunk olyanok, akik vidékről származnak és éppen Budapesten vannak. Sőt, még az előző évadokból is. Épp nemrég mondtam a férjemnek, hogy annyian vagyunk már, hogy lassan kicsi lesz a ház.

Mi az, ami szerinted érdekessé, kiemelkedővé tesz egy versenyzőt? Hogyan tud még valaki újat mutatni 2023-ban?

Nagyon nehéz erre a kérdésre válaszolni, már csak azért is, mert sok múlik a nézőkön. Az előző évadokban is többször előfordult, hogy meglepődtünk, amikor egy számunkra nagyon tehetségesnek tartott versenyző kiesett – ráadásul idejekorán. Úgyhogy szerintem ahhoz, hogy valaki igazán ki tudjon tűnni az kell, hogy szimpatikussá váljon a nézők számára. Ehhez pedig alázat és szorgalom kell – ez az elengedhetetlen kombináció.

Köllő Babett egy nagyon súlyos betegségre és annak veszélyeire hívta fel a figyelmet, amivel ő is megküzdött.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...