Meglepő, miért utálják Meghant Harry herceg legjobb barátai

A hercegné nem éppen népszerű férje belső köreiben.

Nem szeretik

A brit királyi család történetéről író Angela Levin azt állítja, Meghan nem épp a legnépszerűbb személy Harry belső köreiben, a herceg legközelebbi barátai ugyanis nem csípik, hogy a hercegné teljesen lefoglalja szeretett haverjukat, akinek így rájuk már nem jut elég ideje. Most, hogy megszületett a pár első közös gyereke, a helyzet mit sem változik, sőt, csak "rosszabb" lesz - nyilván az ismerősök szemszögéből nézve, hiszen Harryt ismerve a családjára fog koncentrálni, még inkább, mint eddig. Az írónő úgy véli, a herceg barátainak nem tetszik, hogy az egykori színésznő hordja a nadrágot a kapcsolatukban, teljességgel ő irányít, férje pedig minden kívánságát lesi. Ebben a sztoriban azért érzünk nem kevés irigységet és féltékenységet is.

Ezekre az állításokra a hercegné régi bizalmasa, Daniel Martin aztán reagált, és elmondta, hogy valóban sok negatív energia áramlik a nyilvánosság felől Meghan irányába, de nem érti, mire fel. A nő soha nem bántott senkit, ennek ellenére sokan utálják, amiért szerintük kilóg a királyi családból feminista nézetei és temperamentumos személyisége miatt - amiért egyébként Harry imádja. Tény, hogy nem egy Katalin hercegné, nem annyira visszafogott és van még mit tanulnia, de épp azért különleges, mert modernizálja az uralkodói famíliát.

Megvédték

"Sok pozitív érzést és szeretetet kapnak a világtól, de a másik oldalon gyűlöletet is, ami érthetetlen. Nem szabad elfelejteni, hogy bár úgy tűnik, nem foglalkoznak a pletykákkal és acélból vannak, ők is ugyanolyan emberek, mint mi. Nem tudok azzal mit kezdeni, amit írnak a sajtóban - rendszerint kiforgatják a valóságot -, de hálás vagyok, hogy én beszélhetek róluk őszintén, főként Meghanről" - hangsúlyozta Daniel, a hercegné egykori sminkese.

Martin mellett Jessica Alba is megvédte Meghant a rosszindulatú szóbeszédektől, és mint tudjuk, Harry és felesége más sztárokkal - a Clooney-házaspárral, illetve Priyanka Choprával - is jó kapcsolatot ápol, akik csak megerősítették, hogy milyen remek a pár kapcsolata. Daniel egyébként arról is beszélt, hogy első babájuk, Archie biztosan szeretetben és őszinteségben nő majd fel, a szüleit ismerve. "Már most imádják a kicsit, és mindenben egyetértenek a nevelését illetően. Harry alapvetően nagyon szereti a gyerekeket, jól is bánik velük, laza, de igazságos" - tette hozzá az exsminkes.

A királyi család nem kommentálta az elhangzottakat, de a Buckingham-palota megerősítette, hogy Meghan senkinek nem adott engedélyt arra, hogy bármilyen formában nyilatkozzon róla a CBS-nek.

A Buckingham-palotában lenne az irodád.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!