Könnyekben tört ki Oszter Sándor - Hatalmas fordulatot vett az élete

Egy év után végre rendeződni látszik a színész családi drámája.

Hosszú harag

Tavaly még beszélni sem akart egymással Oszter Sándor és lánya Alexandra, ám úgy tűnik a családi viszály végre rendeződik. A színésznek komoly problémája volt Alexandra kedvesével Popovics Tamással, de mára az atyai harag tovaszállt, és rájött, hogy lánya megtalálta a boldogságot az egykori bokszoló mellett. A békülés olyannyira jól sikerült, hogy a múlt hétvégén egy nagyszabású, titkos bulin ünnepeltek.

Megható lánykérés

A Bors információi szerint múlt pénteken egy titkos eljegyzési parti keretén belül Popovics Tamás megkérte Alexandra lányának a kezét, aki sírva mondott igent világbajnok ökölvívó vőlegényének. "Múlt hét pénteken mind a két családot összetrombitálta Tamás, hogy a lányom névnapját méltóképpen megünnepeljük.(....)A köszöntés után Tamás figyelmet kért, és megkérte tőlem a lányom kezét, amire én az áldásomat adtam. Egy rövid beszéd után a fiataloké volt a terep. Tamás letérdelt, és felhúzott a lányom ujjára egy brill gyűrűt, amitől mindenki könnyekig hatódott"- idézte fel a lánykérés pillanatait Oszter Sándor, ezt követően hajnalig bulizott családjával.

Az esküvői dátum még homályos

A jegyespár esküvőjének dátumáról egyelőre nem sokat tudni, annyi biztos, hogy egy ilyen fergeteges lánykérés után hatamlas lagzira számíthat majd a leendő násznép. " Az esküvőről még nem tudok, de az biztos, hogy ez egy jó belépő volt a lagzira. Büszkén fogom a lányomat a padsorok között kísérni. Meg kell hagyni: Tamás ezúttal jól végezte a dolgát!"- mondta a Borsnak Oszter.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!