Újabb tradícióval szakít Meghan hercegné

Meghan hercegné még mindig képes olyan kijelentéseket tenni, mely az egész királyi családot megbotránkoztatja.

Nem követi a tradíciókat

Az utóbbi hónapokban kiderült, hogy Meghan hercegné szeretné a nyilvánosságtól távol tartani születendő gyermekét, és Katalinnal ellentétben ő nem fogja megmutatni újszülöttjét a kórház bejáratánál, mint annak idején Diana hercegnő is tette. Ezzel a kijelentéssel már alaposan felborzolta a kedélyeket a palotában, ám most újabb bejelentést tett.

Ragaszkodik gyökereihez

Meghan hercegnő újabb hagyománnyal kíván szakítani. Bár a királyi család tagjai a Norland College-ban végzett, brit dadákra szokták bízni gyermekeiket, Meghan inkább amerikai gyökereihez ragaszkodna gyermeke nevelését illetően. A Daily Mail értesülései szerint Harry herceggel úgy döntöttek, a leendő dadus amerikai lesz, és nem kell egyenruhát viselnie. A pár szeretné, ha az illető nem alkalmazottnak, hanem családtagnak érezné magát.

26 milliós fizetés évente

Ha mindez még nem lenne elég, Meghan hercegné azt is kifejtette, hogy a herceggel még ahhoz sem ragaszkodnak igazán, hogy első gyermekük dadusa nő legyen. A hírek szerint a leendő akár férfi alkalmazott fizetése évente 70 ezer font, azaz közel 26 millió forintnak megfelelő összeg lesz, ingyen szállást kap, és az állás mellé még egy pöpec autó is jár.

Leadfotó: Profimedia- RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!