Sztárok

Meghan Markle pert nyert: a személyes leveleit szivárogtatták ki

A bíróság elismerte, hogy a lap megsértette a hercegné magánélethez való jogát.

Apjának írta a magánleveleket

2019-ben a Mail on Sunday nevű bulvárlap nyilvánosságra hozta Meghan Markle nem sokkal a Harry herceggel történő házasságkötése előtti, kézzel írt, érzelmileg eltávolodott édesapjának címzett magánleveleit. A sussexi hercegné beperelte a lap kiadóját: személyes információkkal való visszaélésért, szerzői jogsértésért és az adatvédelmi törvény megsértéséért követelt kártérítést. Most megszületett a döntés az ügyben, a bíróság pedig Meghan javára döntött – írta meg a CNN. A per során elismerték, hogy a kiadó törvénytelenül hozta nyilvánosságra Sussex hercegnéjének írását, és megsértette Markle magánélethez való jogát.

További részletek a galériában!

A bulvárlapban közzétett cikk alapján Meghan leveleiben arról panaszkodik az apjának, hogy a férfi észre sem veszi és egyáltalán nem értékeli a közeledési próbálkozásait. A hercegné ezzel kapcsolatban azt írta, hogy „millió darabra tört a szíve”.
Kattints a további képekért!

Korábban egy történeteket, fotókat és egy személyes levelet is kiszivárogtatott az apa, aki még a vejével és unokájával sem találkozott.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.