Meghan Markle pert nyert: a személyes leveleit szivárogtatták ki

A bíróság elismerte, hogy a lap megsértette a hercegné magánélethez való jogát.

Apjának írta a magánleveleket

2019-ben a Mail on Sunday nevű bulvárlap nyilvánosságra hozta Meghan Markle nem sokkal a Harry herceggel történő házasságkötése előtti, kézzel írt, érzelmileg eltávolodott édesapjának címzett magánleveleit. A sussexi hercegné beperelte a lap kiadóját: személyes információkkal való visszaélésért, szerzői jogsértésért és az adatvédelmi törvény megsértéséért követelt kártérítést. Most megszületett a döntés az ügyben, a bíróság pedig Meghan javára döntött – írta meg a CNN. A per során elismerték, hogy a kiadó törvénytelenül hozta nyilvánosságra Sussex hercegnéjének írását, és megsértette Markle magánélethez való jogát.

További részletek a galériában!

A bulvárlapban közzétett cikk alapján Meghan leveleiben arról panaszkodik az apjának, hogy a férfi észre sem veszi és egyáltalán nem értékeli a közeledési próbálkozásait. A hercegné ezzel kapcsolatban azt írta, hogy „millió darabra tört a szíve”.
Kattints a további képekért!

Korábban egy történeteket, fotókat és egy személyes levelet is kiszivárogtatott az apa, aki még a vejével és unokájával sem találkozott.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!