Sztárok

Kiderült, mi volt Meghan Markle valódi célja a királyi családdal: Harry herceg felesége iszonyúan mérges, amiért nem jött össze a terve

Egyre mélyül a szakadék a sussexi hercegi pár és a brit királyi család között, ráadásul Meghan Markle rettentően csalódott, amiért nem tudta megvalósítani az egyébként nem titkolt célját.

Nem sikerült, amit szerettek volna

A Briliáns elmék sztárja számtalan alkalommal került támadások kereszttüzébe, miután Harry herceg családjának tagja lett: mint ismert, Diana hercegnő fiával 2016-ban szerettek egymásba, 2018-ban oltár elé álltak, azóta pedig két gyermekük is született. A pár magánélete és a királyi családdal ápolt feszült viszonya állandó téma a belföldi és a külföldi sajtóban egyaránt: Meghan Markle sokak szemében lett szálka, az ellene felhozott vádak szerint ugyanis miatta borult fel a béke a palotában, a férje pedig a manipulációja hatására mondott le a királyi kötelezettségeiről és „menekült” egészen Kaliforniáig. A házaspár a napokban jelentette be, hogy hamarosan meglátogatnak két jótékonysági szervezetet az Egyesült Királyságban, gyermekeiket, Archie-t és Lilibetet azonban nagy valószínűséggel otthon hagyják biztonsági okokból. Harryék utazásának híre kapcsán nemrég megszólalt Angela Levin királyi életrajzíró, aki döbbenetes dolgokat állított a párról, valamint arról, milyen szándékok vezérelték Meghan-t, amikor igent mondott szíve választottjának…

Noha Meghan személye valóban megosztó, a sztori korántsem ilyen egyszerű, hiszen a házaspár több alkalommal is hangot adott annak, hogy bizony ők maguk is hosszú listát tudnának írni a királyi családban szerzett negatív tapasztalataikról.
Kattints a további képekért!

Érdemes ellesni néhány beauty-trükköt Meghan Markle-től, korábbi interjúiból kiragadva összegyűjtöttük, hogy mit tesz a bőre egészségéért.

Leadfotó: Facebook/ Meghan, Duchess of Sussex

Oldalak

Sztárok