Sztárok

Ezzel a különleges produkcióval tér vissza a TV2 képernyőjére Jakupcsek Gabriella

A csatorna idén ünnepli 25. születésnapját, s a jubileum alkalmából különleges showműsorral is készülnek, melynek első adásában az 59 éves televíziós is visszatér.

Negyedszázaddal ezelőtt startolt el a TV2

Idén ünnepli 25. születésnapját Magyarország egyik vezető kereskedelmi tévécsatornája, a TV2. Bejelentették: szeptember 3-án indítják majd el tévés főszezonjukat, azonban az idei esztendőben ezt rendhagyó módon teszik meg, hiszen a jubileum apropóján különleges showműsorral is kedveskednek majd a nagyközönségnek. A TV2, mely 1997. október 4-én kezdte meg adását, a nem mindennapi produkció keretein belül újra felidézi majd legsikeresebb műsorait, összeállítja a sikerlistát, meginvitálja az elmúlt negyedszázad legmeghatározóbb szereplőit, legkedveltebb képernyőseit - írja a Media1.

A TV2-25! névre keresztelt műsorsorozat első adását szeptember 3-án este 20 órai kezdettel vetíti majd a csatorna. A nosztalgiázó műsorban egykori és aktuális kedvencek archív felvételeken, frissen forgatott kisfilmekben és meghívott vendégként a születésnapi show stúdiójában is emlékeznek az elmúlt negyedszázadra. Az ígéret szerint olyan legendák is visszatérnek egyetlen adás erejéig, akik hosszú évek óta nem szerepeltek a TV2 képernyőjén. A stúdióműsor házigazdája Tilla lesz, aki hétről-hétre egy – az adott időszakban TV2-es – női műsorvezetővel együtt emlékszik majd vissza az emblematikus pillanatokra.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!