Sztárok

Rá sem hederít stroke-on átesett apjára Meghan Markle - közönyével újabb családi viszályt szított

A sussexi hercegné édesapja, Thomas Markle nemrég stroke-ot kapott, Meghan azonban a hírek szerint azóta sem jelentkezett a nagybeteg férfinél.

Ádáz apa-lánya viszály

Nemrég a TMZ szellőztette meg - és mi is megírtuk -, hogy stroke-ot kapott Meghan Markle sussexi hercegné édesapja, Thomas Markle. A megdöbbentő hírt a férfi lánya, Samantha Markle jelentette be a nyilvánosságnak. „Apám kórházba került, agyvérzést kapott. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket a jelenlegi nehéz helyzetben édesapám egészsége és jólléte érdekében. Most nyugalomra és pihenésre van szüksége, ez minden” - fogalmazott akkor Meghan Markle 57 esztendős nővére.

Tudvalevő, hogy Harry sussexi herceg felesége hosszú óta kifejezetten ellenséges, hűvös viszonyt ápol édesapjával. Ennek vélhetően az az oka, hogy Thomas Markle régóta aknamunkát végez a királyi családban: a nyilvánosság előtt folyamatosan, mértéket és gátlást nem ismerve ostorozza saját lányát, sőt nem egyszer előfordult már, hogy annak személyes jellegű leveleit is kiszivárogtatta a nyilvánosságnak, mi több, szenzációhajhász történeteket és fotókat is eladott már Meghanről.

A 77 éves Thomas Markle Mexikóban kapott stroke-ot. Rögtön egy amerikai kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják. A fáma szerint Markle kommunikálni sem tudott a segítségére siető mentősökkel, panaszait ehelyett egy lapra írta fel. A férfi korábban már egy szívrohamon is átesett - akkori betegsége miatt nem jelent meg lánya és Harry herceg esküvőjén sem -, és félő, hogy stroke-ja visszafordíthatatlan mértékben roncsolja majd az egészségét. Úgy hírlik, Meghan Markle mindennek ellenére még nem vette fel a kapcsolatot nagybeteg apjával.

Fotó: Samir Hussein / Getty Images

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!