Sztárok

Friss fotókon a 61 esztendős Meg Ryan: így csúfította el a plasztika a romkomok egykori királynőjét

A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik vezető hollywoodi színésznője az utóbbi 8 évben egyetlen filmet sem forgatott. Nemrég elárulta, miért döntött e hosszú hiátus mellett.

A nagy visszatérés

Ahogy szeptemberben a Femcafe.hu is beszámolt róla, hamarosan új filmben láthatjuk viszont a romkomok egykori koronázatlan királynőjét, a 61 esztendős Meg Ryant. A Harry és Sally egykori női főszereplője hamarosan a What Happens Later című szerelmi komédiával tér vissza a vászonra, méghozzá David Duchovny partnereként. A produkció érdekessége, hogy Ryan nem csupán színészként, de rendezőként is jegyzi. "Valójában a legkönnyebb része maga a színészkedés volt. Újra rendezői székbe akarok ülni, mert biztos vagyok benne, hogy sok minden hiányzott nekem abból az időszakból. Nagyon régóta nem játszottam már filmben, de jó móka volt Daviddel. Büszke vagyok rá" - nyilatkozta a projektről korábban. Az évek során nem csupán Meg Ryan karrierje került hullámvölgybe, de a világsztár külseje is megváltozott: miután úgy döntött, ő is tesz egy próbát a plasztikai beavatkozásokkal, gyorsan elveszítette régi hamvasságát. De hogy is néz ki napjainkban az Álomgyár egykori előszámú komikája?

Friss fotói is bizonyítják: Ryan már nem a régi. Arca már-már természetellenesen merev, bájos vonásai pedig nyomtalanul eltűntek.
Kattints a további képekért!

A Grease legendás sztárjának egyetlen gyermeke köztudottan a plasztika híve, amivel összességében nem is lenne gond, ha nem esett volna óriási túlzásokba vele már egészen fiatalon…

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Samy Nacerit a Taxi-filmek tették világhírűvé, de ezt nem tudta igazán jól kihasználni. Sok botrányon van túl, ami azért meg is látszik rajta.
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...