Sztárok

Hosszú kihagyás után tér vissza a színészethez a 61 éves Meg Ryan: új filmje előzetesében te sem fogod felismerni a világsztárt - Videó

A nyolcvanas-kilencvenes évek legendás szőke komikája az utóbbi időben inkább a magánéletére és a családjára kívánt fókuszálni, ezért vonult több éves pihenőre. Most viszont a hozzá legközelebb álló műfajban tér vissza: egy romantikus komédiát forgatott David Duchovny partnereként.

Hátat fordított Hollywoodnak

Rég tovatűntek már azok az idők, amikor Meg Ryan még Hollywood egyik legfontosabb húzónevének számított. A szőke komika hajdanán a romantikus komédia műfajának olyan klasszikusaiban szerepelt, mint a Harry és Sally (1989), A szerelem hullámhosszán (1993), a Francia csók (1995), a Meglesni és megszeretni (1997) vagy A szerelem hálójában (1998). Az ezredfordulót követően ázsiója mégis csökkenni kezdett, a kétezertízes években pedig alig láthattuk újabb filmben. Legutóbb a 2015-ben készült Ithacában szerepelt Tom Hanks és Sam Shepard partnereként, azóta viszont teljesen visszavonult a mesterségétől. A Meg Ryan-rajongók most fellélegezhetnek: kedvencük hamarosan visszatér a mozikba, mégpedig egy romantikus komédia női főszereplőjeként.

Meg Ryan a Loopernek azt nyilatkozta: egy kicsit élvezni szerette volna az életet, ezért vonult vissza az Ithacát követően.
Kattints a további képekért!

Christina Aguilera az a típusú nő, akin a hangsúlyos, már-már túlzásba vitt smink sem mutat közönségesen. Mivel szinte minden jól áll neki, mindig markánsan ki van festve, éppen ezért meglepő látni, milyen az arca teljesen natúran.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Samy Nacerit a Taxi-filmek tették világhírűvé, de ezt nem tudta igazán jól kihasználni. Sok botrányon van túl, ami azért meg is látszik rajta.
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...