Sztárok

Örökre eltorzult a külseje: guminővé botoxoltatta magát a magyarok kedvenc hollywoodi színésznője - Fotók

Hollywood sokáig a lába előtt hevert, majd egyszer csak hátat fordítottak neki a nagy filmstúdiók és a menő producerek: Meg Ryan a nyolcvanas-kilencvenes években az egyik legfelkapottabb amerikai színésznőnek számított, s gyakorlatilag nem készülhetett nélküle emlékezetes romkom. A 61 éves világsztár most a visszatérését készíti elő, de a külseje drámaian megváltozott.

A csúcsról a mélybe: Meg Ryan megtört pályaíve

Meg Ryan a nyolcvanas évek hajnalán kezdte bontogatni a szárnyait Hollywoodban. A bájos szőkeség felbukkant az évtized egyik legnagyobb kritikai- és közönségsikerében, a Top Gunban (1986), majd Rob Reiner máig kultikusnak számító romantikus komédiájában, a Harry és Sally (1988) címűben is. A következő dekád során meghódította az Álomgyár csúcsait: voltaképpen nem készülhetett nélküle romkom, s a kor leghíresebb férfisztárjai osztoztak vele a vásznon. Aztán Ryan csillaga az ezredforduló után lassacskán leáldozott: egy kaptafára épülő, alacsony nívót képviselő vígjátékokban kezdett el szerepelni, mígnem 2010 körül szinte teljesen eltűnt a színről. Azóta szinte egyáltalán nem rukkolt elő új projekttel. Igaz, 2015-ben kipróbálta magát a kamera másik oldalán is, de Ithaca című rendezése visszhangtalan maradt. Idén ősszel megpróbálkozott a nagy visszatéréssel: a What Happens Later című komédiában vállalt szerepet David Duchovny partnereként - ezt a darabot is ő maga dirigálta -, a lapok azonban immár nem annyira színészi sziporkái, hanem nagymértékben megváltozott külseje miatt cikkeznek róla.

Így festett a fiatal Meg Ryan pályája egyik legnagyobb sikerében, a már említett Harry és Sally-ben, melyben Billy Crystal volt a partnere.
Kattints a további képekért!

Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.