Kitálalt Jákob Zoli exe: valójában ezért szakítottak a milliárdossal

Jákob Zoli és Hajnal Betti között rengeteg volt az ellentét, amit már nem viselt el a kapcsolatuk.

Jákob Zoltán exe nem a pénz miatt szeretett bele a milliárdosba

Rengetegen követték a Nagy Ő új évadát a TV2-n, amiben Magyarország 39. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán kereste maga mellé a tökéletes partnert. A fináléban ugye már csak két lány maradt, Nati, valamint Betti, de a milliárdosnak meg kellett hoznia a döntést, akármennyire is nehéz volt.

Végül Jákob Zoltán szíve választottja a 31 éves Hajnal Betti lett. Csodás hónapokat töltöttek együtt, de mégsem tudták egyben tartani a kapcsolatukat.

A milliárdos végül úgy döntött, hogy szakít a lánnyal, de mint kiderült, inkább közösen hozták meg ezt a döntést. Jákob Zoli miután hazaérkezett a dubaji kiruccanásából, vacsorára hívta Bettit, ahol egy hosszas beszélgetéssel véget vetetettek a kapcsolatnak.

Most Hajnal Betti is hosszasan kifejtette, hogy mi volt a probléma, amiről a galériánkban le is rántjuk a leplet.

A Crystal Nails feje azóta ismét elutazott, hogy kiheverje a szakítás fájdalmait és az Indiai-óceánhoz, Mauritiusra vezetett az útja. Közben Hajnal Betti is igyekszik folytatni az életét. Szerette volna, ha ez a kapcsolat működik, de egy idő után nagyon kiütköztek a különbségek.
Kattints a további képekért!

Azt eddig is tudta mindenki, hogy Jákob Zoltán imádja a luxust.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.