Sztárok

Újra férjhez ment Marsi Anikó

Ez lesz a televíziós második házassága: 2005 és 2021 között kollégája, Palik László felesége volt, most pedig Gyarmati Gábornak fogadott örök hűséget.

"Szűk körű, csodálatos kis esküvő"

Másodszor is férjhez ment a 47 éves magyar televíziós, Marsi Anikó. A híresség új férje, Gyarmati Gábor az Instagramon adtak hírt az örömteli fejleményről. A TV2 műsorvezetője a következőképpen kommentálta második esküvőjét: "Egy szűk körű, csodálatos kis esküvőn házasodtunk össze Balatonfűzfőn egy hete, Gábor pedig már nem bírta magában tartani boldogságát."

Marsi Anikó hozzáfűzte: férjével együtt nagyon boldogok. Gyarmati Gábor Instagram-posztjából egyébként kiderül, hogy az esküvőre szeptember 9-én került sor.

Marsi Anikóról és korábbi férjéről, a televíziós Palik Lászlóról 2021 júniusában derült ki, hogy 16 együtt töltött év után elválnak egymástól. Nem sokkal később az is egyértelművé vált, hogy egyik híresség sem búslakodott sokáig - Marsi Anikó például Szulák Andrea színésznő korábbi exe, Gyarmati Gábor iránt lobbant szerelemre.

Íme Gyarmati Gábor az imént már említett bejegyzése, melyet az esküvő kapcsán tett közzé Marsi Anikó férje:

A 36 éves színésznő sosem mutatta meg a nyilvánosságnak szíve választottját, nem csoda hát, ha egybekelésüket is titkolózás övezte. Egyetlen esküvői fotó viszont szerencsére felbukkant Trokán Nóra Instagram-oldalán.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.