Szulák Andrea exével randizik Marsi Anikó - már nem bánkódik Palik László miatt

Nemrégiben mindenkit meglepett a hír, miszerint zátonyra futott Marsi Anikó és Palik László házassága, de a jelek szerint a Tények 46 éves műsorvezetője máris továbblépett.

Marsi és Palik kapcsolata menthetetlen

Egy hónappal ezelőtt bejárta a hazai sajtót a meglepő hír: 11 év után végleg elválnak Marsi Anikó és Palik László útjai. Az Exatlon házigazdája és a Tények műsorvezetője tavaly, a Dancing with the Stars című műsorban még felhőtlenül boldognak látszott, azonban a színfalak mögött már nem volt ennyire idillikus a kapcsolatuk. Palik a sportreality műsorvezetőjeként huzamosabb időt töltött Dominikán, s úgy hírlik, a fizikai távolság is hozzájárult ahhoz, hogy elhidegüljön a feleségétől. A közelmúltban az is kiderült, hogy Palik már el is költözött Marsitól és közös gyermekeiktől: egy kiadó lakásban lelt új otthonra.

Akik esetleg abban reménykedtek, hogy a TV2 két hírességének "mosolyszünete" pusztán átmeneti, s talán még megmenthetik kapcsolatukat, azok hatalmasat tévedtek. Marsi ugyanis a jelek szerint nem hullat többé keserű könnyeket Palik miatt, sőt máris továbblépett. A Blikk most arról számolt be, hogy a 46 éves műsorvezető Szulák Andrea exe, Gyarmati Gábor oldalán találta meg a boldogságot.

Lapozz, cikkünk még nem ért véget!

Oldalak

  • 1
  • 2