Sztárok

Szenzációs gyermekkori fotók láttak napvilágot Ördög Nóráról: így nézett ki a műsorvezető évtizedekkel ezelőtt

A 41 esztendős televízióst magával ragadta a nosztalgia.

Ördög Nóra ezer arca

A 41 éves magyar műsorvezető, Ördög Nóra minden egyes mozzanatáról lerí, hogy már réges-rég megtalálta önmagát. Önazonos személyiség, aki a képernyőről a közönségre mosolyogva is mindig magabiztosságot, derűt és harmóniát sugároz. A híresség egyik legutóbbi Instagram-posztjában azt is elárulta - pontosabban diszkréten sejtette -, hogy a látszat csal: nem volt ez mindig így.

"Hosszú volt az út, ami idáig elvezetett. Mostanra, 41 évesen úgy érzem, tisztában vagyok vele, mit szeretnék az élettől, és azzal is, milyen arcot szeretnék viszontlátni a tükörből" - írta lapozható bejegyzése mellé a közösségi oldalán. A poszt fantasztikus időutazásra invitálja a televíziós rajongóit: Ördög Nóra az első felvételen 41 esztendősen látható, ám ha tovább lapozunk, megtudhatjuk, miből is lett a cserebogár: a celebritás elragadó kamaszkori fotói talán még azok reggelét is kellemesebbé varázsolják, akik úgy hitték, a képernyős összes arcát ismerik már.

A bejegyzés természetesen hangos sikert aratott az Instagramon, sőt - miként arra a Blikk cikke felhívta a figyelmet - akadt olyan látogató is, aki a Dawson és a haverok Joey-jának (Katie Holmes) vonásait vélte felfedezni a bájos műsorvezető fiatalkori másában. Ennél nagyobb bókot pedig aligha kaphatott volna a TV2 sztárja.

Sydney van den Bosch amióta az eszét tudja, rajong az állatokért, férjével, Egerszegi Tamással pedig van is egy közös kutyájuk – nemrég új fejezet kezdődött a család életében, ugyanis örökbe fogadtak egy újabb négylábút.

Leadfotó: Instagram / ordognora

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.