Sztárok

Bizarr, mivel tartotta formában magát Marilyn Monroe: ezt az undorító keveréket itta minden reggel a szexszimbólum

Az ikonikus díva, aki a mai napig a popkultúra egyik legismertebb alakja, mindent megtett azért, hogy külseje mindig kifogástalan legyen, így nem csoda, hogy szexi idomairól a mai napig ódákat zengenek. De vajon mi volt a titka? Most végre kiderült!

Minden nő úgy akart kinézni, ahogyan ő

Marilyn Monroe neve és a jelenség, amit megteremtett mára már egy fogalom: az 1950-es évek egyik legismertebb szexszimbóluma a „buta szöszi” szerepeivel szerzett magának óriási hírnevet, de persze tehetsége mellett mégiscsak a külseje volt az, amiért a legtöbben úgy odavoltak érte. Éppen ezért nem meglepő, hogy Monroe nem csupán színésznőként, hanem modellként is remekül megállta a helyét, hiszen minden adottsága megvolt hozzá: gyönyörű vonások, szép arc, bájos mosoly, tökéletes frizura, na meg persze a szexi alak, ami nélkül Marilyn aligha vált volna a férfiak első számú ideáljává. Még sok-sok évvel Monroe halála után is mindenki a színésznő tökéletes alakjának a titkára kíváncsi: vajon mivel tartotta magát formában a nő, akiért mindenki rajongott? Éjjel-nappal edzett és koplalt? Nos, nem éppen így történt: kiderült, hogy az ikonikus díva minden reggel ugyanazzal a keverékkel indította a napot, szó szerint arra esküdött, hogy a sokak szerint gusztustalannak vélt kotyvalék is hozzájárult ahhoz, hogy soha nem voltak problémái a testével. Hogy miről is van szó? A következő oldalon eláruljuk!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.