Sztárok

Reszketve ment dolgozni Margot Robbie: élete legrosszabb forgatási élményét idézte fel a színésznő

A fél világ Margot Robbie lábai előtt hever. Népszerűségét nemcsak bájos szépségének és irigylésre méltó alakjának köszönheti, hanem istenadta tehetségének is, melyet már seregnyi díjnyertes filmben bebizonyított.

Ünnepelt filmsztár

A szőke szépség színészi pályafutása 2007-ben kezdődött: eleinte kisebb film- illetve sorozatszerepeket ajánlottak neki, emellett több reklámban is feltűnt. Az igazi áttörésre 2013-ig kellett várnia, ekkor kapott ugyanis szerepet Richard Curtis romantikus vígjátékában, az Időről időre című filmben, ahol Domhnall Gleeson, Rachel McAdams és Bill Nighy voltak a színésztársai. A 12 millió dolláros költségvetésből forgatott film számos pozitív értékelést kapott a kritikusoktól, igazi kasszasiker lett és 87 millió dollár bevételt termelt. Ezt követően Robbie számára már nem volt megállás a siker felé vezető úton: hamarosan újabb nagy lehetőség találta meg, méghozzá Martin Scorsese életrajzi drámájában, a A Wall Street farkasában, melyben a Leonardo DiCaprio által játszott Jordan Belfort feleségét, Naomi Lapagliát alakította. A szerep meghozta számára a széleskörű ismertséget, a film pedig mind szakmai szempontból, mind pedig pénzügyileg sikeres volt, s öt Oscar-díj-jelölést kapott a későbbiekben. A csinos színésznő ma már Hollywood egyik új üstökösének mondhatja magát, meredeken ível felfelé a karrierje, mindeközben pedig azon igyekszik, hogy a filmipar ne csak a szexi szőke karaktert lássa benne. S bár élete első nagy mérföldkövét A Wall Street farkasának köszönheti, egyik legrosszabb forgatási élményét is ehhez a filmhez köti…

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?