Malek Miklós 8 év után elvált: Hazaköltözik Európába

A válás után úgy döntött, Európába költözik Malek Miklós, hogy közelebb lehessen a családjához.

Főleg az X-Faktornak köszönhetően csenghet ismerősen Malek Miklós neve. A dalszerző és zenei producer miután elvégezte a Zeneakadémiát, az Amerikai Egyesült Államokba költözött. Csak az X-Faktor kedvéért tért haza 2010-ben, amikor elindult a tehetségkutató műsor, aminek 3 évig volt a zsűritagja, aztán visszatért Los Angelesbe.

Malek Miklós 8 év után elvált

Még 2013-ban vette feleségül a lengyel származású Kasia Klisowskát. A Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén tartották meg az esküvőt Mauin, paradicsomi körülmények között.

A Best magazinnak mesélt a X-Faktor korábbi mentora a válásukról.

Felesége élsportolói karrierje vége szakadt, de új lehetőségeket talált magának, amiben sikeresnek bizonyult. A sztár nem szeretett volna Kasia útjába állni, márpedig feleségének nagyon sokat kellett utaznia és az utóbbi években csupán néhány hetet töltöttek együtt. Emiatt hozták meg a nehéz és fájdalmas döntést. A legnagyobb békességben váltak el, és úgy fogalmazott: „A mai napig szeretjük, tiszteljük egymást.”

A válás után eldöntötte, hogy hazaköltözik

Idősebb Malek Miklós karmester és zeneszerző fia 23 évesen hagyta el Magyarországot. De a válást követően úgy döntött, szeretne közelebb kerülni a családjához, és az életük része lenni, ami csak úgy valósítható meg, ha pár órás repülőútra él. Rettenetesen hiányolja szüleit, nővérét és gyerekeit, illetve a keresztlányát is.

Az interjúban arról is mesélt, hogy az elmúlt 23 évben nem volt szabad kapacitása a saját zenéjére, és ezen is szeretne változtatni. Elárulta, hogy egy saját zenei projekten dolgozik, amelyben előadóként is szerephez jut, de még nem tudja, hol kíván letelepedni.

leadfotó: instagram

Oldalak