Sztárok

Dundika csak úgy ragyog, szexi zöld bikiniben mutatta meg feszes testét: A Majoros-család nem akárhol töltötte a szilvesztert

A Majoros-család megadta a módját a szilveszternek, nagyon különleges helyen töltötték.

Dundika bombasztikus formában van

A szilveszter egy olyan esemény, ami mindenkinek valami mást jelenet. Egyesek féktelen bulizással tesznek pontot az év végére, mások családi körben, otthon töltik, de vannak olyanok is, akik az utazás mellett teszik le a voksukat és egy homokos tengerparton napozva zárják le az óévet. Így tett a Majoros család is, akik egy különleges utazásra mentek.

A Majoros család a Seychelle-szigetekre repült el lezárni 2022-t, ahol egy csodálatos családi fotó is készült róluk La Digue homokos partján. Az egyértelmű, hogy a család boldog, de Dundika szabályosan ragyog a boldogsától és fantasztikus formában van.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.