Sztárok

Görög Zita romantikus dubai fotón mutatta meg ritkán látott szerelmét: A modell és a focista párja között forr a levegő

Ugyan Görög Zita ritkán mutatja meg párját, most három közös képet is feltöltött a közösségi oldalára.

Forr köztük a levegő

Akárcsak a Majoros-család, úgy Görög Zitáék is úgy döntöttek, hogy egy egzotikus helyen zárják az évet, az utazásról több közös képet is megosztottak, pedig a modell ritkán mutatja meg párját, Zsoltot.

Zita és Zsolt Dubajban ünnepelték meg 2022 végét és ott köszöntöttek az új esztendőt. Közös képük hátterében látható Dubai látképe, miközben a pár szeretettel öleli egymást. Görög Zita azonban nem spórolt a közös képekkel, annak ellenére, hogy ritkán mutatja meg párját, mostanában több közös képet is megosztott vele. Lapozz!
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.