Magyarul szólal meg egy reklámban az Oscar-díjas színész

Egy ikonikus márka új kampányának főszereplője a magyar származású Oscar-díjas Adrien Brody.

Ezt mondja Adrien Brody magyarul

Akkor is tovább megyünk, ha az egész világ megáll – szól a jól hangzó mondat a Johnnie Walker whiskey legújabb kampányában, melynek főszereplője Adrien Brody Oscar-díjas színész, aki magyarul köszönti a közönséget a reklámfilmben.

A sztár több szállal is kötődik Magyarországhoz, hiszen édesanyja a magyar származású Sylvia Plachy fotóriporter, aki Budapesten született, 1956-ban emigrált az Amerikai Egyesült Államokba, ahol elismert művész lett belőle. A színésznek egyébként néhány éve lehetősége nyílt hosszabb időt eltöltenie az anyja szülővárosában, ugyanis Budapesten forgatta a Harry Houdini életét bemutató sorozat epizódjait, és Antal Nimród rendezővel is dolgozott már együtt.

Nagyon élveztem, hogy magyarul koccinthatok a közönségemmel” – idézte a Kreatív Adrien Brody-t. „A legnagyobb hatással édesanyám és édesapám volt rám, akik fáradhatatlanul dolgoztak, és arra bátorítottak, hogy mindig legyek hű önmagamhoz és álmodjak nagyot” – vallott szüleiről a színész.

Brody amúgy nemcsak a film főszerepét vállalta el, hanem a zeneszerzésben is közreműködött: annyira megihlette a kampány, hogy felajánlotta, hogy remixeli a zenét a videóhoz.

A teljes reklámfilm, melyben a hollywoodi sztár kitartásra buzdít mindenkit az elmúlt, kihívásokkal teli időszak után, kizárólag a YouTube-on érhető el a 18 éven felüli felhasználók részére, a márka azonban közzétett egy rövidített verziót az Instagram-oldalán, ebben is hallható ahogy a klip végén A zongorista című film főszerepéért Oscar-díjat nyerő színész magyarul mondja, hogy „Egészségedre!”.

Ünnepi rendezvényt tartottak hétfő este Londonban az Egyesült Királyság és Magyarország diplomáciai kapcsolatfelvételének századik évfordulója alkalmából, a londoni magyar nagykövetség által szervezett fogadás résztvevőinek pedig videóban üzent Károly trónörökös.

Leadfotó: 123rf

Oldalak