Extrém körülmények között szülte meg kisbabáját a magyar szépségkirálynő

Mint arról a femcafe.hu is beszámolt, Polgár Krisztina két kisfiú után nemrég egy kislánynak adott életet, a szülés azonban drámai körülmények között zajlott.

Kislánnyal bővült a család

Tavasszal számolt be az örömhírről az Amerikában élő egykori szépségkirálynő, miszerint két fiúgyermeke, a nyolcéves Olivér és a hatéves Vincent után egy kislánnyal várandós, akinek érkezését a testvérei is nagyon várták. A kismama rendszeresen mesélt a közösségi oldalán a követőinek arról, hogyan élte meg a terhességét: azt sem rejtette véka alá, hogy jócskán felszaladtak rá a plusz kilók – a 75 kilós, 172 centis modell 17 kilóval lett nehezebb, mint a terhessége előtt. Kriszta azonban egy percig sem aggódott emiatt, hiszen az előző két terhessége után is sikeresen megküzdött a súlyfelesleggel, ezért úgy véli, ezúttal sem lesz ezzel problémája. Múlt héten még pocakos fotókkal jelentkezett az Instagramján, szerdán viszont boldogan újságolta el, hogy kislánya – aki a Kaldau Lana nevet kapta – szeptember 10-én megérkezett a családjukba.

„A világunk kerek egész” – írta a babafotóhoz a háromgyermekes anyuka, akiről most az is kiderült, hogy extrém körülmények között hozta világra a kisbabáját.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak