Ők is hozzájárultak az évszázad győzelméhez: ez az 5 magyar focista nemcsak tehetséges, de szuperszexi is

Hazánk nemzeti csapata, a magyar labdarúgó-válogatott óriási hírnevet szerzett magának az elmúlt hetekben hihetetlen teljesítménye miatt, galériánkban most összeszedtük, kik állnak a siker mögött – talán nem is gondolnád, de a mez alatt igazán jóképű férfiak rejtőznek!

A meccs, amit egy magyar sem felejt el

A magyar labdarúgó-válogatott az utóbbi hetekben hihetetlenül büszkévé tette hazánkat, hiszen a nagy meccseken rendszerint eredményesen játszottunk: a Nemzetek Ligájában a csoportkörön belül vezetjük a tabellát, miután csapatunk döntetlent játszott Németországgal, Anglia ellen pedig immáron kétszer is nyertünk. A minap talán az évszázad mérkőzését láthattuk, hiszen kedden a válogatott négy-nullra legyőzte az angolokat Budapest után ezúttal Wolverhamptonban: a győzelem azért is volt olyan felemelő, mert senki, még maguk az angolok sem gondolták volna, hogy a magyarok megverik őket, erre az eredményre pedig végképp nem számított senki. A gólokat ezúttal a duplázó Sallai Roland, Nagy Zsolt, valamint Gazdag Dániel szerezte, azt azonban csak kevesen tudják, kik rejtőznek a mez alatt egy-egy izzasztó meccs után. Galériánkban most összeszedtük az általunk leghelyesebbnek vélt öt magyar focistát, akiknek nem csupán tehetségét, de szexi kinézetét is el kell ismernünk. A válogatott teljes csapatának pedig azt üzenjük, szép volt fiúk, le a kalappal előttetek, büszkék vagyunk rátok!

Botka Endre, védő, tizennyolcszoros válogatott, jelenleg a Ferencváros játékosa.
Kattints a további képekért!

Ramon Novarro a 20-as évek szexszimbóluma volt, akinek bizarr vágyairól a kor legnagyobb stricijének számító Scotty Bowers rántotta le a leplet könyvében.

Leadfotó: Instagram/szoboszlaidominik

Oldalak