Sztárok

Sokkoló fotó: Így nézne ki Madonna, ha nem plasztikáztatta volna magát, elmennél mellette az utcán - fotó

A mesterséges intelligencia segítségével elkészítették a fotót arról, hogy hogyan nézne ki Madonna, ha nem végeztette volna el magán plasztikai beavatkozások sorát. Az eredmény sokkoló.

Elmennél mellette az utcán

Az utóbbi időben a 64 éves énekesnő kinézetével, mintsem új zenéivel uralta a sajtót. Madonna ugyanis az utóbbi években számos plasztikai beavatkozáson esett át és lényegében igyekszik tíz körömmel küzdeni az idő vasfoga ellen. Egy igazi szexszimbólum volt és vélhetően a mai napig is az, azonban azt nem engedte meg magának és nekünk, hogy megtudhassuk, hogyan "öregedett" volna meg természetesen.

A mesterséges intelligencia és az internet azonban a kezébe vette a dolgot és megalkották, hogy hogy nézne ki most az énekesnő, ha nem feküdt volna kés alá. Szerintünk a fotó egészen sokkoló, és vélhetően nem keltene akkora feltűnést, mint a mostani megjelenésével, sőt. A fotó egyébként Alper Yesiltas isztambuli fotóművész munkája, aki az As If Nothing Happened, azaz a Mintha nem történt volna semmi című projektjében alkotja meg a képeket a sztárokról úgy, mintha nem történt volna velük semmi. Nemcsak plasztikázott, de még élő hírességekről készít ilyen képet, foglalkozik már elhunyt celebritásokkal is, akik nem élhették meg az időskort. Most pedig nézzük Madonnát:

Forrás: Femcafe Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.