Sztárok

Gólyahír: Megszületett a magyar sztársportoló kisfia, idilli családi fotóval jelentette be a nagy hírt - fotó

A sztársportoló egy idilli családi fotóval jelentette be, hogy megszületett második gyermeke.

Gólyahír

Szeptember 26-án megszületett az olimpiai ezüstérmes birkózó, Lőrincz Viktor kisfia, aki az Áron nevet kapta. A sportoló nem is várt sokat, Instagram-oldalán osztotta meg követőivel a nagy hírt. "2022. szeptember 26-án, hétfőn hajnalban megérkezett közénk a Lőrincz család legifjabb tagja, Áron. A csodálatos kisbaba és az anyukája is kirobbanó egészségnek örvend. Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségét és a munkáját Prof dr. Bánhidy Ferenc szülész-nőgyógyásznak, valamint a SOTE II szülészeti és nőgyógyászati klinika valamennyi dolgozójának" - írta Lőrincz a poszthoz, amihez egy idilli családi fotót is csatolt.

A kis Áron a család második felfiatalabb tagja, ugyanis Lőrincznek és feleségének, Bóbis Vivien korábbi fitnesz világ- és Európa-bajnoknak 2020-ban született meg első gyermekük, Anna.

Forrás: Instagram Fotó: Pexels

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.