Sztárok

Itt a bizonyíték: Madonna nem csupán az arcát plasztikáztatta meg, a rajongókat megdöbbentette a popdíva friss fotója

Mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát - tartja a mondás. A jelek szerint a 64 éves Madonna is így gondolja.

Díva

Erős smink, szélsőséges filterek, sok villantás és meztelen bőr. Madonna túl a hatvanon is azon töri magát, hogy bebizonyítsa a világnak, egy nyugdíjaskorú nő is lehet szexi. A követőit naponta lepi meg valami bizarr vagy pikáns tartalommal, mintha csak karrierje fénykorában, a 90-es években érezné magát. Nemrég épp egy félmeztelen fotóval sokkolta a rajongókat, amit az Insta Story-ba töltött fel, de pontosan tudta, ez a kép körbejárja majd a világot és soha többé nem tűnik el. A TWN.hu meg is mutatta a felvételt.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.