Sztárok

Liptai Claudia egyszerűen odavan a karácsonyért: férjével pompás ünneplőbe öltöztették az otthonukat

Liptai Claudia saját bevallása szerint igazi karácsony mániás, és el sem tudná képzelni, hogy otthonát ne öltöztesse ünnepi díszbe.

Rajong az ünnepért

Az adventi készülődés az év egyik legszebb időszaka, hiszen ilyenkor a lehető legtöbb időt igyekszünk tölteni a szeretteinkkel, együtt hangolódunk a közelgő karácsonyra, és közösen éljük meg a szeretet ünnepének minden pillanatát. Liptai Claudia sem tagadja, hogy mennyire élvezi ennek a varázsát, sőt saját elmondása szerint megszállottja a karácsonynak: a fát már napokkal ezelőtt felállították, otthonuk pedig vakító fényárban és ünnepi pompában úszik. A műsorvezetőnő nemrég részletesen mesélt arról, férjével hogyan szokták feldíszíteni az otthonukat, emellett kitért arra is, hogy a készülődés mellett sem felejtkezik meg az adakozásról:

Minden évben lázasan készül az ünnepekre Liptai Claudia, aki nem tagadja, vérbeli rajongója a karácsonynak. „Nem is tudnék belőle titkot csinálni, hogy mennyire karácsony mániás vagyok, mert tele van a ház a karácsonyi dolgokkal. Mindig beszerzek egy újabb fénydekorációt, Ádám nem győzi rendelni az elemtöltőket. Egyfolytában tölteni és cserélni kell az elemeket a dekorban. Bevallom, annyi fénydekoráció van a lakásban, hogy este nem kapcsolunk villanyt és így is nappali világosság van a házban" – mondta Liptai Claudia, aki családjával idén már a fát is pompába öltöztette.
Kattints a további képekért!

Liptai Claudia mindig is úgy élte az életét, hogy nem titkolta, ha nehezebb periódusa van. Mostanra még inkább úgy érzi, hogy fel kell vállalni azt is, ha a helyzet nem épp a legrózsásabb.

Leadfotó: Sláger FM

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...