Sztárok

Óriási fordulat Madeleine McCann ügyében: lehet, hogy megvan, ki rabolta el a kislányt

Ha igaz, amit állítanak, az hatalmas áttörést hozhat az eltűnt kislány ügyében – épp olyat, amire évek óta várt mindenki, főleg a szülők.

Váratlan fordulat

14 éve tűnt el nyomtalanul az akkor alig négyéves Madeleine McCann a portugáliai Praia da Luz üdülőhelyének egyik apartmanjából – a kislány története azóta bejárta a világot, szinte nincs olyan ember a földön, aki ne látta volna legalább egyszer az eltűnt Madeleine fotóját. Bár a média soha nem látott módon felkapta az ügyet, és már másnap megkezdődött az azóta is tartó nyomozás, egészen az idei évig nem volt átütő nyomuk a hatóságoknak. Néhány napja azonban új információk láttak napvilágot, miszerint a kis Maddiet két orosz rabolhatta el, nem pedig a pedofil férfi, Christian Brückner, akit eddig gyanúsítottak a kislány elrablásával és megölésével kapcsolatban. Brückner már jó ideje az első számú gyanúsított volt, ugyanis a Madeleine eltűnésekor ő is a helyszínen tartózkodott, és sorra kerültek elő más bizonyítékok is, amelyek a férfi bűnösségét igazolták. Maddie egyébként májusban lett volna 18 éves, a szülők pedig azóta sem adták fel a reményt, hogy lányuk még valaha is előkerülhet, ennek érdekében pedig minden lehetséges eszközt bevetnek, ami rendelkezésükre áll.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.