Sztárok

Kijött a trailer! Film készült a magyarok kedvenc musicaljéből

Mindenkit elvarázsol az elképesztő látványvilág.

Macskák a filmvánsznon

Elkészült az első trailere Andrew Lloyd Webber közkedvelt musical-sikerének, a Macskák filmváltozatának. A produkciót Tom Hooper, A nyomorultak és A király beszéde Oscar-díjas direktora rendezi, olyan művészekkel a főbb szerepekben, mint a Dreamgirlsszel befutott, szintén Oscar-díjas Jennifer Hudson, Taylor Swift, James Corden és a két élő legenda: Judi Dench és Ian McKellen. A forgatás tavaly novemberben kezdődött Nagy-Britanniában, nem sokkal ezelőtt pedig a film első előzetese is napvilágot látott.

Lapozz a videóért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.