Sztárok

Óriási elismerésben részesült Mácsai Pál és Alföldi Róbert - ezt a filmet látni kell!

Mácsai Pál és Alföldi Róbert számos rangos díjra lehet büszke. A két színészóriás most egy újabb, különleges elismerésben részesült.

Ritkán láthatók együtt

A New York-i illetőségű Actors Awards díjkiosztó szakmai zsűrije november-december hónapokban a legjobb színészpáros arany fokozatú díját Mácsai Pálnak és Alföldi Róbertnek ítélte az Imposztor című kisfilmben nyújtott alakításukért. Az interneten szabadon megtekinthető, 19 perces rövidfilmben Mácsai Pál egy imposztor-szindrómától gyötrődő csillagászt alakít, aki nem érzi magát elég jó szakemberenek, rettentően tartván attól, hogy eddig eredményeit a csillagásztársadalom nevetségesnek találja, korábbi sikereit pedig talán csak a szerencsének köszönheti. Mindeközben Budapesten példátlan, teljes áramszünet közeleg – ezt nem kevésbé hiteles személy, mint Erős Antónia mondja be az RTL Klub híradójában. A sötétbe boruló éjszakát a megszületni nem akaró felfedezés küszöbén őrlődő csillagász a Svábhegyen lévő csillagvizsgálóban tervezi átvészelni. Az elmélyült teleszkópozást Alföldi Róbert alakításában egy különös pizzafutár zavarja meg, aki bár vibrálóan idegesítő figura, talán épp ő segíthet a professzornak új megvilágításba helyeznie vizsgálódása valódi tárgyát… saját magát. Ennél többet nem árulhatunk el, a sztori napjaink kaotikus világában kifejezetten lélekemelő, kultúrkör-specifikus meglepetésbombával kecsegtet. A kéthavi szemlézésű amerikai online fesztivál 17 ország 84 pályázója közül találta kimagaslónak a magyar alkotásban furcsa párként induló, majd váratlan párhuzamra lelő karakterek megformálóinak művészi teljesítményét. Az őszi bemutatása óta töretlen népszerűségnek örvendő Imposztor már több mint 75 ezer megtekintésnél jár a világhálón. Mácsai Pál és Alföldi Róbert ritkán látható együtt, nem véletlen tehát, hogy a kiváló színművészek szenzációs jutalomjátékát nem csak szakmai szervezetek, de a közönség is kifejezetten értékeli.

Lapozz tovább, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.