Luxus Noémi: Nem bántam meg, hogy jelentkeztem a műsorba - Interjú

A Feleségek luxuskivitelben harmadik évadának új sztárjával, Nagy Noémivel beszélgettünk.

Két új luxusfeleség került a csapatba

A Feleségek luxuskivitelben harmadik évada premierjével április 20-án tért vissza a VIASAT3 képernyőjére. A reality-sorozat folytatásában a régi szereplők közül ismét követhetjük Köllő Babett, Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Polgár Tünder és Vasvári Vivien napjait, de két új karaktert is köszönhettünk: Nagy Noémi divattervezőt és Molnár Nini táskatervezőt.

A két üzletasszony már rögtön az első részben egymásnak feszült, ugyanis kiderült, hogy a márkájuk egyik ikonikus darabja, a szívalakú táska mindkettőjük kollekciójában megtalálható. A csinos kiegészítő azonban eredetileg Nagy Noémi ötlete nyomán készült el, a tervező pedig nehezményezte, hogy Molnár Nini a megkérdezése nélkül kezdte legyártattni ezt a táskatípust. Luxus Noémi úgy döntött, hogy Babették unszolására a vitát Nini egyik bemutatóján rendezi, ahová meglepetés vendégként érkezett. A luxusfeleség kérdőre vonta őt az ügy kapcsán, mivel úgy érezte, hogy a lány megsértette az üzleti etikettet. A műsorban a feszültség tapintható volt, amikor a két tervező szóba elegyedett.

"Kettőnk közül valakinek felnőttnek kell lennie, neked ez elég nehezen megy, tudom" - kezdte a műsorban a Prieston márka alapítója, aki már az első részben bebizonyította, hogy elég vagány ahhoz, hogy minden helyzetben vállalja a véleményét. Hogy a kettejük között lévő feszültséget sikerül-e megoldani vagy tovább mélyül az ellentét, az a sorozat folytatásából kiderül, mindenesetre mi kíváncsiskodtunk egy kicsit arról, hogy milyen karaktere lesz Noémi a sorozatnak és miért vállalta el a felkérést? Az okokról őszintén vallott nekünk egykori vloggerünk.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotók: VIASAT3

Oldalak

Szólj hozzá Te is!