Sztárok

Terhesen is vállalta a poligráfos vizsgálatot Lovas Rozi - ,,Tök vagány anyuka vagyok"

Jövő héten Lovas Rozival beszélget őszintén a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita.

A 20 perc őszintén eddigi adásai

Az első vendég Scherer Péter volt, akinek a videóját ide kattintva visszanézheted. A második adásban Dér Heniről tudtunk meg olyan dolgokat, amikről eddig még sosem mesél – ide kattintva ezt is megnézheted. A harmadik részben Tóth Andival beszélgetett a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita – ezt a videót ide kattintva tekintheted meg. A negyedik epizód sztárvendége Szabó Győző volt, az ő videóját ide kattintva nézheted meg. Az ötödik részben pedig Osvárt Andrea volt a vendégünk, a beszélgetést ide kattintva tekintheted meg.

November 16-án Lovas Rozit fogjuk hazugságvizsgálóra kötni a 20 perc őszintén című videósorozatunkban.

,,Itthon elég kevés produkcióban vehet részt egy színész, amiben megtapasztalhatja azt a fajta népszerűséget, amit mondjuk külföldi sztárok vagy produkciók esetében” - meséli Lovas Rozi a Mi kis falunk című sorozat hozta nem várt népszerűségről.

Jól van a bőrében és már azt is tudja, miért nem érzi jól magát bizonyos helyzetekben. Minderről, szerelme elvesztéséről, az újra megtalált boldogságról, az anyaság új dimenzióiról és a babavárásról is mesél Lovas Rozi a 20 perc őszintén évadzáró, hatodik adásában.

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

Nézd meg az előzetest itt:

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Halle Berry az ötödik X-en túl is kitűnően érzi magát a bőrében, amit nem csodálunk, hiszen fantasztikus formában van. A gyönyörű színésznő nemrég anyaszült meztelenül lőtt magáról néhány fotót,...
Bed&Love
Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.
Egészség
Manapság már rengeteg tájékoztató jellegű írással találkozhatunk a különböző evészavarokat illetően, ezek viszont nagyrészt az anorexiára, illetve a bulimiára koncentrálódnak. De tudtad, hogy akad...