Döbbenetes dolog történt, miután Adele bejelentette: öt év után ismét koncertet ad

A sokak által bálványozott énekesnő régóta nem lépett közönsége elé, de minden jel arra utal, hogy visszatérésének lehetősége az egész világot lázba hozta.

Fél évtized után tér vissza

A 33 éves brit énekes-dalszerző, Adele szinte minden babért learatott a szakmájában. Ha holnap bejelentené, hogy soha többé nem áll színpadra, s örökre felhagy mesterségével, már akkor is a legnagyobb legendák között emlegethetnénk. Egyike minden idők legkeresettebb zenei előadóinak, díjai száma a végtelenhez közelít, rajongói pedig annak ellenére sem csappantak meg, hogy a híresség immáron öt esztendeje nem koncertezett. Sőt, az utóbbi időben minden egyes médiamegjelenése eseményszámba ment, olykor-olykor reveláció értékkel bírt. Ez nem is csoda, hiszen Adele az utóbbi időszakban ritkán mutatkozott, és a bulvárlapok címoldalára sem újabb művészi munkái, hanem bombasztikus fogyása révén került. Ez utóbbival nemcsak megrögzött fanatikusait, de még irigyeit is ámulatba ejtette.

Szerencsére Adele nem csupán külsejét illetően kész a megújulásra, de művészi karrierje új mederbe terelése is megfordult a fejében. Legalábbis erre utal, hogy a 33 éves díva fél évtizednyi szünet után úgy döntött, ismét a közönsége elé áll és koncertet ad. Elhatározása azonban nem várt következményt vont maga után.

Fotó: 123rf

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2