Kocsis Tibor édesapja elárulta, hogyan reagált a fia coming outja után

Kocsis Tibor nemrég beszélt először a nyilvánosság előtt arról, hogy a férfiakhoz vonzódik. Most az édesapja mondta el őszintén, hogyan fogadta a fia coming outját.

A coming outja óta sokkal szabadabb

Kocsis Tiborral 2003-ban ismerkedett meg a nagyközönség, amikor jelentkezett az akkor induló Megasztárba: beválogatták őt a legjobb 50 versenyző közé, az elődöntőben végül nem jutott tovább. Pár évvel később ismét úgy érezte, hogy szeretné megmutatni a világnak a tehetségét, ezért 2007-ben benevezett a Csillag születikbe, ahol a nézők szavazatai alapján továbbjutott, végül azonban a döntő előtti adásban, az 5. helyen kiesett a műsorból. A fordulatot aztán a 2011-es X-Faktor hozta el számára, hiszen a fináléban végül az ő neve hangzott el győztesként, karrierje pedig azóta is töretlen. Ugyan a közösségi oldalain nem titkolta, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él egy férfival, a nagyközönség előtt sosem beszélt még nyíltan szexuális orientációjáról – 40 éves korára azonban elege lett a bujkálásból és úgy döntött, vállalja önmagát és a párkapcsolatát. Természetesen a családja előtt nem titkolózott, édesapja és nővére már régóta ismerte a magánélete részleteit.

„Amikor hazamegyek és hazaviszem a páromat, akkor ott családi vacsora van, családi fotózások vannak, gyerekekkel, felnőttekkel, elfogadásban, szeretetben, teljesen ugyanúgy, mintha a barátnőmet vinném haza. Nekem ez a legnagyobb boldogság” – mesélte korábban D. Tóth Krisztának az énekes, aki most azt is felidézte, hogyan fogadta édesapja először a hírt.

Lapozz tovább, még nincs vége!

Oldalak

  • 1
  • 2