Lótenyésztőnek állna Szabó Zsófi

Szabó Zsófi, akit néhány nappal ezelőtt a Femcafe olvasói a legirritálóbb műsorvezetőnek választottak, nem az RTL Klubtól megy majd nyugdíjba. Szabó Gyula lánya azt nyilatkozta a Bors napilapnak, hogy nagy álma válna valóra, ha egyszer nyithatna egy lovardát, és azért dolgozik, hogy egyszer lovakkal kereskedhessen.

Állati vágyak

Szabó Zsófi három lovat is tart, és amint akad egy kis szabadideje, azonnal rohan a lovardába imádott patás pajtásaihoz.

Az After-X egykori műsorvezetője egy galopplovat lovagol, kettőt pedig tart, és azt is el tudja képzelni, hogy hamarosan lótenyésztésből éljen. De vajon mi lesz akkor tévés karrierjével? Erről már nem szól a fáma.

Drágaságok

"Celebestet én lovagolom, a két négyéves csikóval pedig egy elismert díjugrató fog versenyezni. A szezon végén az egyiket szeretném eladni, a másikkal pedig versenyezni a jövőben. Lovakat szeretnék adni-venni, de arra, hogy egyedül válasszak ki egy csikót, ami később jó ugróló lehet, még nem vállalkoznék." - nyilatkozta a napilapnak Zsófi, akivel édesapja, Szabó Gyula szeretette meg a lovaglást.

"Nem vagyok annyira gazdag, hogy csak úgy tartsam a lovakat, ezért is szeretném eladni az egyiket. De tudom, hogy a sok törődésnek hála, vissza fog jönni az áruk. Sokan mondják, hogy most beleölöm a pénzem az álmaimba, de eddig azért dolgoztam keményen, hogy egyszer majd lovagolhassak." - mondta a műsorvezető, aki már üzleti terveken töri a fejét.

Fotó: Facebook

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!