Sztárok

Szívbéli barátnők vagy ádáz riválisok? Kiderült a teljes igazság Ördög Nóra és Liptai Claudia kapcsolatáról

A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?

Valóban neheztelnek egymásra?

Ahogy a Meglepetés.hu cikke is emlékeztet rá, egy időben azt pletykálták, hogy amikor a TV2 leigazolta az RTL-től érkezett Ördög Nórát, Liptai Claudia, a csatorna egyik legismertebb és legnépszerűbb arca egyáltalán nem lelkesedett kolléganőjéért. Ördög Nóra egyébként 9 évvel ezelőtt, 2014-ben szerződött a TV2-höz, és azóta olyan műsorokat vitt sikerre a csatornán, mint a Séfek séfe, az Ázsia Expressz vagy a Totem. De vajon milyen viszonyt ápol valójában Liptaival? Tényleg utálják egymást, vagy ez csupán egy rosszindulatú híresztelés? Lapozz: rögtön eláruljuk!

A Meglepetés Ördög Nóra egyik Instagram-posztját idézte, mely minden kétséget eloszlat a két médiaszemélyiség kapcsolatát illetően.
Kattints a további képekért!

A színész-műsorvezető gyermeke nemrégiben ünnepelte 17. születésnapját. Gesztesi Pankát számos modellfotón láthatta már a publikum, ez a mostani felvétel azonban több szempontból is különleges.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...