Sztárok

A 90-es években a lábai előtt hevertek a nők, mára viszont rá sem ismerni a Superman egykor sármos címszereplőjére - Fotók

Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is rengeteget veszített régi sármjából.

Emlékszel még a 90-es évek Superman-sorozatára?

Magyarországon is nagy sikerrel vetítette a televízió a kilencvenes években a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című sorozatot, mely 1993 és 1997 között csaknem 90 epizódot ért meg. A DC egyik legrégebbi és leghíresebb szuperhősét Dean Cain amerikai színész formálta meg a produkcióban, olyan nagynevű elődöktől örökölve meg a szerepet, mint mondjuk Christopher Reeve, aki a hetvenes-nyolcvanas években a nagyvásznon bújhatott a félelmetes szupererővel rendelkező karakter bőrébe. Cain és partnernője, Teri Hatcher gyorsan sikerre vitték a fordulatokban bővelkedő sorozatot, a színész azonban - bár rendezőként, forgatókönyvíróként és producerként is kibontakoztathatta a tehetségét - később nem kapott hasonlóan hálás szerepet. Az 1966-os születésű színész egyébként a mai napig rendkívül aktív, rengeteg filmben szerepel, mostani fizimiskája alapján azonban senki sem mondaná meg, hogy egykoron slágfertig Supermanként domborított a kisképernyőn.

Dean és Teri Hatcher a rajongók szerint is tökéletes párost alakítottak a sorozatban.
Kattints a további képekért!

A Walker, a texasi kopó korábbi főszereplője nyolcvanon felül is aktív a közösségi médiában. Noha tekintete ugyanolyan szikár és kemény, mint hajdanán, a külseje látványosan megváltozott.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...