Sztárok

Húsz éve mindenki rosszul ejti Lindsay Lohen nevét - így kellene valójában

A kétezres évek emlékezetes botrányhősnője, Lindsay Lohan színésznő is csatlakozott azon hírességekhez, akik regisztráltak a TikTokra. Mindjárt első videójával sikerült meghökkentenie a közönségét.

Tinibálványból botrányceleb

Emlékszel még Lindsay Lohanre, a kétezres évek nagy port kavart hollywoodi botrányhősnőjére? A Bajos csajok, a Nem férek a bőrödbe, a Kicsi kocsi, a Machete és az Egy hisztérika feljegyzései hajdani sztárja egy idő után már nem színészi talentuma, hanem egyre sokasodó botrányai révén került a magazinok címlapjára. Az egykori tinibálványnak sokszor meggyűlt a baja a törvénnyel: főként súlyos szenvedélybetegségei sodorták bajba, és bizonyos idő elteltével inkább botránycelebként, semmint neves színésznőként élt a közönség emlékezetében.

Talán el is feledtük volna már az egyébként még mindig megdöbbentően fiatal - mindössze 35 esztendős, de a koránál idősebbnek kinéző - Lohant, ha az egykori szupersztár nem regisztrál napjaink egyik legfelkapottabb videomegosztó portáljára, a TikTokra.

Lohan első videója, melyben bemutatkozott leendő publikumának, máris az érdeklődés középpontjába került. Na nem mintha szenzációs kulisszatitkot árult volna el magán- vagy esetleg szakmai életéről (ami amúgy régóta nincs neki, hiszen a 2010-es években már alig-alig vállalt filmszerepeket), egyszerűen csak tiszta vizet öntött a pohárba egy fontos kérdést illetően: végre megtudhattuk tőle, hogyan is kellene helyesen ejteni a nevét. Nem árt, ha húsz év elteltével ráébred erre az egyszeri rajongó.

Fotó: 123rf

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.