Sztárok

Felismerhetetlen legfrissebb, smink nélküli fotóján a világhírű színésznő: az egykori botrányhős tinisztár mintha éveket fiatalodott volna

Senki sem tudja, mi történt az utóbbi időben Lindsay Lohannel, de egy biztos: a színésznő mostanság sokkal jobban néz ki, mint pár éve, még legújabb fotóján is, ahol smink nélkül vállalta arcát.

A szerelem az oka?

Botrányhős, drámakirálynő, balhés csaj, a plasztika rabja, drogos, alkoholista – többek között ezekkel a jelzőkkel is illették már Lindsay Lohant az elmúlt években. A 2000-es évek egyik legnépszerűbb és legkeresettebb színésznőjének életében kezdetben minden jól alakult: már gyerekként híressé vált filmjeivel, majd tiniként is kasszasikeres filmekhez adta a nevét, aztán elindult a lejtőn. Jöttek a botrányok: Lohan 2007-ben ittas vezetés miatt kétszer is balesetet okozott, ezért elvonóra küldték, így jó néhány szereptől elesett, majd többször is lopással vádolták, drogfüggőségének pedig nem tudott megálljt parancsolni, így külseje sem volt már a régi, ahogyan viselkedésén is nyomot hagyott a folyamatos szerhasználát. Lindsay még mindig csak 36 éves, de már több plasztikai beavatkozáson is átesett, melyek igencsak megváltoztatták a bájos színésznő arcát, azonban az utóbbi időben mintha nagyot fordult volna vele a világ: kezd visszatalálni régi önmagához, és elkezdte a „kevesebb néha több” elvét is vallani, legalábbis fotói alapján. Legfrissebb képei többségén ugyanis boldogan mosolyogva, smink nélkül, kisimulva láthatjuk Lohan kisasszonyt, akit mintha egyenesen kicseréltek volna. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Lindsay háromévesen kezdte a karrierjét a Ford Modelsnél, de dolgozott a Calvin Klein és az Abercrombie & Fitch nevű márkáknak is, valamint több mint 60 reklámfilmben tűnt fel, végül színészi karrierje a Disney-nek köszönhetően indult be.
Kattints a további képekért!

A hercegi pár Harry és Meghan Markle kivételével az egyedüliek, akik nem tartják magukat többé a királyi családban hagyománynak számító szabályhoz.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!