Sztárok

Film készül Amy Winehouse-ról: a rendezői székben A szürke ötven árnyalata direktora

Sam Taylor-Johnson a való életben is jó kapcsolatot ápolt a tragikusan fiatalon elhunyt énekesnővel.

Jön Amy Winehouse mozgóképes mementója

Ha egy filmrendező nagy népszerűségnek örvendő zenészről vagy énekesről akar mozit készíteni, szinte garantált a biztos siker. Ezt mutatják a közelmúlt olyan népszerű zenészéletrajzai is, mint például a Bohém rapszódia, a Rocketman vagy a nemrégiben a filmszínházakba került Elvis - a produkciók olyan szupersztároknak állítottak mozgóképes emlékművet, mint Freddie Mercury, Elton John vagy Elvis Presley. Most a 2011 júliusában, tragikusan fiatalon elhunyt hajdani énekesnő, Amy Winehouse is csatlakozhat ehhez az illusztris társasághoz, a The Guardian információi szerint ugyanis hamarosan film készül a brit zenei előadó életéről, méghozzá egyik hajdani barátja, A szürke ötven árnyalata című darabot is jegyző Sam Taylor-Johnson rendezésében.

A hírek szerint a film a Back to Black címet viseli majd, és a 27 éves korában elhunyt Winehouse pompás tündöklését, majd fájdalmas bukását is elmeséli a nagyközönségnek. A forgatókönyv állítólag már elkészült, jelenleg a szereplőválogatás korai fázisánál tarthat a produkció.

Sam Taylor-Johnson rendezése Amy Winehouse családjának támogatásával készül. A projekt mellé állt például a hajdani világsztár édesapja, Mitch Winehouse, aki annak idején kemény kritikával illette Asif Kapadia 2015-ben készült Amy című, Oscar-díjas dokumentumfilmjét, mely szintén a lánya életéről szólt.

Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nincs még változás, Pap Dorci továbbra is szingli.
Utazás
A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) közleménye szerint a felfedezés, amelyhez magyar kutatók munkája is hozzájárult, azért különösen érdekes, mert a bolygók pályái azt...
Lifestyle
A nem mindennapi eseményre Ugandában került sor. Mostantól hivatalosan is Safina Namukwaya a legidősebb afrikai nő, aki valaha gyermeket szült.