Sztárok

Film készül Amy Winehouse-ról: a rendezői székben A szürke ötven árnyalata direktora

Sam Taylor-Johnson a való életben is jó kapcsolatot ápolt a tragikusan fiatalon elhunyt énekesnővel.

Jön Amy Winehouse mozgóképes mementója

Ha egy filmrendező nagy népszerűségnek örvendő zenészről vagy énekesről akar mozit készíteni, szinte garantált a biztos siker. Ezt mutatják a közelmúlt olyan népszerű zenészéletrajzai is, mint például a Bohém rapszódia, a Rocketman vagy a nemrégiben a filmszínházakba került Elvis - a produkciók olyan szupersztároknak állítottak mozgóképes emlékművet, mint Freddie Mercury, Elton John vagy Elvis Presley. Most a 2011 júliusában, tragikusan fiatalon elhunyt hajdani énekesnő, Amy Winehouse is csatlakozhat ehhez az illusztris társasághoz, a The Guardian információi szerint ugyanis hamarosan film készül a brit zenei előadó életéről, méghozzá egyik hajdani barátja, A szürke ötven árnyalata című darabot is jegyző Sam Taylor-Johnson rendezésében.

A hírek szerint a film a Back to Black címet viseli majd, és a 27 éves korában elhunyt Winehouse pompás tündöklését, majd fájdalmas bukását is elmeséli a nagyközönségnek. A forgatókönyv állítólag már elkészült, jelenleg a szereplőválogatás korai fázisánál tarthat a produkció.

Sam Taylor-Johnson rendezése Amy Winehouse családjának támogatásával készül. A projekt mellé állt például a hajdani világsztár édesapja, Mitch Winehouse, aki annak idején kemény kritikával illette Asif Kapadia 2015-ben készült Amy című, Oscar-díjas dokumentumfilmjét, mely szintén a lánya életéről szólt.

Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.