Sztárok

Elbűvölően festett: Letícia királyné egy 10.000 forintot érő Zara ruhában ment el a díjátadóra, mindenki odavan olcsó szereléséért

A spanyol királyné nem először visel hivatalos eseményen egy úgynevezett fast fashion darabot - nemrég a nők rémálmát is át kellett élnie emiatt.

Klón

Néhány hónapja írtuk meg: kínos események történtek május 4-én a spanyolországi Mérida városában. A főszereplő akkor a rendkívül népszerű Letícia spanyol királynő volt. Épp egy róla elnevezett díjat adott át az arra érdemesnek, az eseményre pedig egy klasszikus szabású, ujjatlan ruhát választott. Ami különlegessé tette az öltözéket, hogy a ruha egyik oldala fekete, a másik pedig fehér volt. Stílusos és gyönyörű. És akkor: a díjazott ugyanebben a 60 eurós, azaz 25 ezres ruhában vonult a királyné elé.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A nebraskai Omahából a Tennessee állambeli Nashvillebe akart csak repülni a nő, a stewardess megjegyzése azonban világhírűvé tette.
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.