Sztárok

Óriási botrány a királyi családban: hűtlenséggel vádolják a királynét, ezzel a férfival csalhatta éveken át az uralkodót

Hogy mi lesz ennek a vége, azt egyelőre senki sem tudja, ahogyan azt sem, hogy igaz-e, amit a királyné állítólagos szeretője állít, az azonban biztos, hogy egyáltalán nem vetnek jó fényt az előkelőségre a róla keringő pletykák.

Bajban a közkedvelt királyné?

Az 51 éves spanyol királynéval, Letíciával kapcsolatban általában arról szólnak a hírek, hogy milyen gyönyörű, kedves, igazi stílusikon és divatdiktátor, aki egyben az uralkodó, VI. Fülöp igaz társa is, házasságuk pedig nem is lehetne jobb. Pozitívan írnak tehát a lapok a legtöbb esetben Letíciáról, akiről az emberek eddig úgy hitték, ő maga a megtestesült tökély, és nem is lehetne nála méltóbb, jótékonyságkedvelőbb királynéja az országnak. Nos, a napokban a körülötte kitört botrány után sokan már nem pont így vélekednek. Kiderült ugyanis, hogy a kétgyermekes családanyának sötétebb lehet a múltja, mint azt akár a király és két lánya gondolná. Volt sógora feltárta Letícia titkait, amik teljesen megdöbbentették a világot – galériánkban olvashatod a sokkoló részleteket!

Csak kevesen tudják, de ahogyan a Daily Mail is írja, Letíciának van egy húga, Telma Ortiz Rocasolano, aki 2012 és 2014 között egy Jaime del Burgo nevű üzletemberrel élt házasságban. Nos, a királyné volt sógora, Jaime azt állítja, hogy annak idején viszonya volt Letíciával, még azelőtt, hogy megismerte volna a húgát, illetve azelőtt, hogy Fülöp király feleségül vette volna Letíciát.
Kattints a további képekért!

A brit király még évtizedekkel ezelőtt, a Star Wars első epizódjának bemutatója idején találkozott az Oscar-díjas színésznővel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...