Hosszú Katinka az asztalra csapott a luxusért, nem is akárhogyan

A Magyar Úszószövetségben (MÚSZ) még gondolkozik rajta, hogy Hosszú Katinka edzőtáborát kifizessék-e.

A magyar úszónő Dubajban szeretne felkészülni a többiekkel

Hosszú Katinka és párja, Layber-Gelencsér Máté kislánya, Kamília augusztusban született meg. Akkor még a várandóssága idején kérdezték arról a sportolónőt, valaha vissza szeretne-e térni az úszáshoz, gondol-e még a karrierjére, és azt lehetett kivenni a szavaiból, hogy bármi megtörténhet.

Hosszú Katinka ugye háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok sportoló, akinek a családja mellett mindig is az úszás lesz a hatalmas szerelme.

„Márpedig arra készülök, hogy kijussak, látok esélyt a párizsi olimpiára. Szuper lenne, mindent megteszek érte. A Nemzetközi Úszószövetség versenynaptára a mérvadó, márciustól júniusig lesz több lehetőség is a kvalifikációra. Vagyis messze nem az országos bajnokság az egyetlen opció”

– nyilatkozta akkor az Indexnek.

Hosszú Katinkának egyedi kérései is vannak, de hogy mik ezek, az a galériánkból kiderül!

Hosszú Katinka nem ijedt meg az anyaság kihívásaitól, és nagyon hamar fel tudta venni az élete új ritmusát a baba mellett is, bár sokan érezték is a levegőben, hogy ez biztosan így lesz.
Kattints a további képekért!

Hosszú Katinka már a gyerekvállalás előtt is gondolt erre.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!