Sztárok

Ő a 81 éves Paul McCartney 17 évvel fiatalabb, ritkán látott felesége: a legendás zenész csodaszép nőt szeret

Nancy Shevell a lehető legjobbkor toppant be annak idején Paul McCartney életébe, hiszen a kétszer elvált zenész második válása közepén ismerte meg azt a nőt, aki számos tragédia és botrány után végre ismét megtudta adni a Beatles egykori tagjának a boldogságot és a nyugalmat.

A korkülönbség ellenére is csodás a kapcsolatuk

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Paul McCartneyt a mai napig a 20. század egyik legnagyobb zenei ikonjaként tartják számon, nem véletlenül, hiszen a brit rockzene megtestesítőjének is nevezik. Az angol zenész, zeneszerző és producer elsősorban a Beatles tagjaként vált ismertté, de érdemes megemlíteni, hogy Paul a Wings rockegyüttesben is sikert-sikerre halmozott, és szólókarrierje sem átlagos. Összesen, csaknem hat évtizedes pályafutása során több mint 500 millió lemezt adott el világszerte, így méltán irigy karrierjére sok más, a zenei világban jártas és ismert, avagy kevésbé híres zenész. Magánélete azonban nem volt mindig tökéletes: háromszor házasodott, elsőként nagy szerelmét, Lindát vette feleségül, aki azonban 1998-ban, mellrák következtében elhunyt. Másodszor az egykori modellnek, Heather Millsnek fogadott örök hűséget, aki 26 évvel volt fiatalabb nála, és akitől bár született egy lánya, Beatrice, a válás így sem volt elkerülhető esetükben, olyannyira megromlott a kapcsolatuk négy év után. Megannyi botrány után 2008-ban végül Paul és Heather hivatalosan is elváltak, de a zenész már a válóper alatt megismerkedett jelenlegi kedvesével, a 17 évvel fiatalabb Nancy Shevellel, aki 64 évesen is remek formában van. Galériánkban mutatjuk, hogy fest most!

Paul első felesége Linda volt, aki mellett a zenész haláláig kitartott. A szőke szépség mindössze 56 évesen távozott az élők sorából, és összesen négy gyermekkel ajándékozta meg férjét, aki nehezen tudta csak túltenni magát azon, hogy elvesztette imádott nejét.
Kattints a további képekért!

Még a siker sem volt elegendő ahhoz, hogy Roy Orbison boldog életet éljen, ugyanis magánélete szinte minden aspektusa szerencsétlenül alakult, amit korai halála „koronázott meg”.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.