Kóbor János lánya szívszaggató üzenetet írt az elhunyt édesapjának

Az Omega frontemberének halála anno nagyon megviselte az egész családot.

Kóbor Léna a halott édesapjának üzent

Fájdalmas veszteség érte Magyarországot 2021 december elején, mivel koronavírusban meghalt Kóbor János. Sajnos a járvány rengeteg családot húzott szét, és több hírességet is elvesztettünk.

Az Omega néhai frontemberének hamvainak egy részét a Szent István-bazilikában helyezték végső nyugalomra, míg Balatonaligánál a tó közepén engedték el a másikat, szóval teljesült Kóbor János végakarata.

Kóbor János lánya most valóban szívszaggató sorokat írt az elhunyt édesapjának, amit Instagramon osztott meg. A galériánkból kiderül, hogy mi áll pontosan a levélben!

Kóbor János lányának, Lenának még nehezebb volt túllendülni édesapja halálán, és talán még ennyi idő elteltével sem sikerült neki teljesen. Ő és az édesanyja anno inkább elvonultak a nyilvánosság elől. Trunkos András, az Omega menedzsere lelkileg igyekezett mindenben segíteni a családot, ráadásul ő Lénának a keresztapja is.
Kattints a további képekért!

Az énekes neve örökre összefonódott az Omega együttessel.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?