Leonardo DiCaprio olyan szívmelengető hőstettet vitt véghez, amitől még jobban megszerettük

Sosem gondoltuk volna, hogy a Leonardo DiCaprio iránt érzett rajongásunkat lehet még fokozni, ám a jóképű színész bebizonyította: semmi sem lehetetlen.

Aki szereti az állatokat, rossz ember nem lehet

Az Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas amerikai filmsztár tehetségét nehezen lehetne vitatni, hiszen karrierje során számos rendkívüli karaktert személyesített meg a vásznon profi alakítással. DiCaprio a Titanic című filmben nyújtott főszerepével szerzett világhírnevet, de olyan további sikeres produkciókban is feltűnt, mint a Rómeó + Júlia, a Kapj el, ha tudsz, az Eredet, a Viharsziget, vagy A Wall Street farkasa. A 46 éves híresség évről évre egyre nevesebb alkotásokban tűnik fel, hamarosan pedig egy újabb fantasztikus szerepben láthatjuk őt viszont. Mint megírtuk, film készül a hetvenes évek egyik leghátborzongatóbb eseményéről, a gyakran tömeges öngyilkosságként számon tartott jonestowni esetről, mely mind a mai napig ugyanolyan hatással van az emberekre, mint évtizedekkel ezelőtt. A produkció kapcsán ajánlották fel DiCapriónak a központi szerepet, a 46 éves Oscar-díjas színész pedig a The Hollywood Reporter értesülése szerint már a szerződéséről tárgyal a stúdióval. A színész azonban nemcsak a páratlan tehetségével lopta be magát az emberek szívébe, hiszen mint ismert, a Leonardo DiCaprio Alapítványon keresztül aktívan részt vállal környezetünk, a természet és az állatok védelmében - neves aktivistaként az egyik legkiemelkedőbb élharcosa a klímaváltozás ellen szorgalmazott lépéseknek, sőt, 2014-től az ENSZ békekövete. Emellett imádja a kutyákat, rajongását pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az a szívmelengető történet, amiről nemrég mesélt egy interjúban. Részletek a galériában!

DiCaprio jól tudja: az ember legjobb barátja a kutya. A színész és 24 éves barátnője, Camila Morrone 2020-ban mentett kutyákat fogadtak örökbe, azóta pedig velük osztják meg az otthonukat – mondanunk sem kell, hogy a Jack, a Jill és a Sally névre hallgató ebek igazán szerencsés életet élnek.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas színészlegenda Jeff Bezos szerelmével flörtölt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak