Eddig soha nem hallott titkokról rántotta le a leplet Lékai-Kiss Ramóna: változásokat ígér a műsorvezetőnő

Ma este kezdetét veszi a Dancing with the Stars második évada, melynek során újabb 12 hazai sztár mutatja meg tánctudását a színpadon. A jó hangulat már most borítékolható, emellett rengeteg meglepetés és izgalom vár a nézőkre – erről mesélt nemrég a műsor két házigazdája, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

Ma este indul a show

Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, óriási sikert aratott tavaly a TV2 táncos showműsora, a Dancing with the Stars, amelyben 12 közismert ember lépett a parkettre profi, illetve feltörekvő táncosokkal. A csatorna már korábban bejelentette a nagysikerű showműsor folytatását, s végre elérkezett a nagy nap, ugyanis ma este elstartol a DWTS második évadának első élő adása. A tavalyi szériához képest lesz egy-két új változás – derült ki a két műsorvezető tegnapi interjújából. Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna nagyon várják már, hogy láthassák a sztárprodukciókat, ráadásul – annak ellenére, hogy ők vezetik a műsort – számukra is rengeteg meglepetést tartogat az este.

– Mi nem tudjuk, ki hogyan táncol, nem láttuk a próbákat – kezdte Stohl András a Mokkában, akitől Lékai-Kiss Ramóna vette át a szót, hangsúlyozva: az is ismeretlen számukra, hogy milyen zenékre és milyen stílusban lépnek majd a parkettre a versenyzők. – Én azt mondtam – mikor múltkor kérdezték tőlem, milyen a mezőny –, hogy gyönyörűek. Azt, hogyan táncolnak, nem tudom, szerintem lesz egy-két meglepetés – tette hozzá Stohl. Azonban nem csak a táncosok miatt készülhetünk nagy izgalmakra, hiszen a műsor struktúrájában is várhatóak újítások.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2