Katalin hercegné teniszütőt ragadott: nem hiszed el, kivel játszott meccset - fotók

Mint azt a Femcafe.hu is megírta, nemrég történelmet írt a 18 éves brit Emma Raducanu, aki megnyerte a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyét – most pedig Katalin hercegnével szemben is pályára állhatott.

Imád teniszezni

Köztudott, hogy a cambridge-i hercegnő lelkes teniszrajongó, ráadásul fiatalon profi teniszező szeretett volna lenni – ez ugyan végül nem valósult meg, azonban a sport iránti szeretete és a tehetsége a mai napig megmaradt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Katalin tegnap csatlakozott a US Open bajnokához, Emma Raducanuhoz egy barátságos meccs keretein belül, a brit bajnok hazatérése alkalmából. A hercegné különösen jó formában volt és láthatóan fantasztikusan érezte magát a pályán: mutatjuk a fotókat!

Sokak számára volt hatalmas meglepetés, amikor szeptemberben kiderült, Emma Raducanu nyerte a US Open női egyesét – mindezt úgy, hogy első nőként jutott a selejtezőkön keresztül a New York-i torna döntőjébe. A neve azonnal ismerté vált az egész világon, a brit nép pedig elmondhatatlanul büszke rá, így nem is csoda, hogy a minap az a megtiszteltetés érte, hogy pályára léphetett Katalin hercegnével – írja a US Magazine.
Kattints a további képekért!

Katalin és Meghan már a múlté, Lady Amelia Windsort tartják most a királyi család legszebb tagjának. Galéria.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak