Így nézne ki Kylie Jenner férfiként – fotó

Kylie Jenner nem csak nőként, hanem férfiként is hódítana. Legalábbis a kép alapján.

A Kardashian-klán

Manapság rengeteg filter áll rendelkezésünkre, hogy elszórakoztassuk önmagunkat és másokat is. Az egyik legnépszerűbb ezek közül az, amivel kipróbálhatjuk, hogy hogy néznénk ki ellenkező neműként. A trend hódít az Instagramon, és olykor hihetetlenül meglepő, szinte már-már valósághű képeket tudunk kreálni.

Ha pedig a trendeknél tartunk, akkor a népszerű díva, Kylie Jenner sem maradhat ki a dologból. Aki esetleg nem tudná ki is ő: amerikai valóságshow szereplő, milliárdos és a Kardashian-klán legfiatalabb tagja. Nevéhez fűződik a Kylie Cosmetics sminkbirodalom, melynek tulajdonosa és reklámarca is egyben. A 24 éves Kylie ma már anyuka, és az egyik legismertebb celebritás.

Édesanyja Kris Jenner, aki leginkább gyermekei (Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall és Kylie) menedzselésével foglalkozik. Erre létezik is egy angol kifejezés, a "momager" (a mom szó (anya) és a meneddzser szó összeolvadásából). Kylie Jenner pedig Kris Jenner második házasságából született. Kylienak egyetlen édestestvére van, Kendall Jenner, aki modellkedéssel foglalkozik, és két és fél évvel idősebb, mint Kylie.

Az egyik népszerű fanoldal pedig elkészítette a Kardashian-klán celebritásainak ellenkező nemű változatát.

leadfotó: 123rf.com

Stella McCartney az egyik legsikeresebb angol divattervező. Kezdetben sokan azt hitték, hogy csak apja - a Beatles-tag Paul McCartney – miatt sikeres, de az idő őt igazolta.

Oldalak