Kiderült: ők lesznek a Dancing with the Stars második évadjának sztárversenyzői

A nagysikerű műsor ősszel ismét visszatér a tévéképernyőkre, most már azt is tudni lehet, mely sztárok versenyeznek majd egymással. Mutatjuk a listát!

Jön a második évad

Óriási sikert aratott a TV2 táncos showműsora, a Dancing with the Stars, amelyben 12 közismert ember lépett a táncparkettre, hogy megmutassa tudását a közönségnek. A sztárok táncpartnerei profi magyar táncosok, valamint feltörekvő ifjú versenyzők voltak, a nagysikerű műsor pedig idén ősszel folytatódik újabb 12 ismert emberrel. Az első évad nyertese Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan volt, akik Győrfi Dániellel és Stana Alexandrával, illetve Gabriela Spanical és Andrei Mangrával mérték össze tudásukat a döntőben. A TV2 egy fantasztikus showműsorral egybekötött sajtótájékoztatót tartott, ahol kiderült, kik lesznek az új széria versenyzői. Galériánkban mutatjuk!

Demcsák Zsuzsa és Suti András
Kattints a további képekért!

Christa Paffgen, közismert nevén csak Nico maga is énekesnő, dalszövegíró és zeneszerző volt, emellett pedig színészkedett is, ám hírnevét mégsem tehetsége miatt szerezte – sokkal inkább azért, mert több sztárral is ágyba bújt, és ő volt a legnagyobb hírességek szeretője, akit a világ egyik legismertebb groupie-jaként tartanák számon.

Leadfotó: TV2

Oldalak